Einde aan Feyenoord-soap: Berghuis verlengt in De Kuip

4 augustus 2019, 13:33   Bijgewerkt: 4 augustus 2019, 14:16

PSV kan een transfer van Steven Berghuis op zijn buik schrijven. De buitenspeler van Feyenoord stond lange tijd in de belangstelling van de Eindhovenaren, maar Berghuis zal deze zomer in Rotterdam blijven. De begeerde aanvaller heeft zondag zijn contract verlengd, tot de zomer van 2022.

Dat meldt Feyenoord kort voor de eerste wedstrijd van het seizoen tegen Sparta Rotterdam. De 27-jarige Berghuis had een contract dat liep tot 2021 en zijn nieuwe verbintenis loopt tot 2022. Berghuis speelt het kampioensjaar 2016/2017 bij Feyenoord en was in dat seizoen als huurling van Watford een zeer belangrijke schakel. Daarna werd hij definitief overgenomen door de Rotterdammers, waar hij nu zijn vierde seizoen in gaat.

Afgelopen jaar scoorde hij twaalf keer voor Feyenoord en gaf hij evenveel assists. Het seizoen daarvoor was hij goed voor liefst achttien goals. De contractverlenging is goed nieuws voor Feyenoord, dat eerder al de verbintenissen van Nicolai Jørgensen en Jens Toornstra nieuw leven inblies.

Voel je als een Eredivisie-coach en speel mee aan de toffe gratis Eredivisie-managersgame!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen