Nainggolan verlaat Inter en keert terug bij Cagliari

5 augustus 2019, 13:26

Radja Nainggolan (31) heeft Internazionale per direct verlaten en tekent een contract bij Cagliari. De Belgische middenvelder keert deels om trieste redenen terug bij de club waar hij doorbrak in de Serie A. Ook sportief had hij overigens weinig toekomst meer in Milaan.

Dat maakt Inter bekend via de officiële kanalen. De belangrijkste reden om terug te gaan naar Cagliari, is omdat zijn vrouw, geboren op Sardinië, vecht tegen kanker. Op die manier kan zij dichterbij haar familie zijn. Op sportief vlak had Nainggolan geen perspectief bij Inter: de nieuwe coach Antonio Conte liet al snel na zijn komst weten geen beroep te doen op de excentrieke Belg, die in zijn loopbaan al meermaals voor problemen zorgde.

De nummer vijftien van de Serie A van afgelopen jaar huurt Nainggolan voor één seizoen. Eerder speelde hij in Italië voor Piacenza, AS Roma en dus Cagliari. In principe keert hij wel gewoon terug bij Inter, aangezien zijn verbintenis aldaar doorloopt tot en met de zomer van 2022. Saillaint detail: op de tweede speeldag komt Inter al op bezoek bij Nainggolan en Cagliari.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen