Van den Berg mag weg bij NEC: "Ik vind dat ik in de basis hoor"

5 augustus 2019, 21:03

Joey van den Berg mag op zoek naar een nieuwe club. De 33-jarige middenvelder kreeg van NEC te horen dat hij weinig perspectief heeft op speeltijd. De routinier drukt met zijn salaris bovendien flink op de begroting. Om die reden wil NEC ook meewerken aan een transfervrije overgang. Van den Berg beschikt nog over een eenjarig contract.

"Ik ben fitter en gretiger dan ooit. Daar ligt het allemaal niet aan", laat de speler weten aan De Stentor. "Ondanks het teleurstellend verlopen eerste seizoen, vind ik dat ik in de basis hoor bij NEC. Mijn uitgangspunt is nog steeds om het hier te laten slagen. Volgens mij laat ik dat in de voorbereiding ook zien. Maar goed, de club heeft kennelijk andere plannen. Als het hier niet kan, dan ga ik mijn carrière bij een andere club op een positieve manier afsluiten."

Dat Van den Berg zijn rugnummer 8 heeft moeten afstaan, is een duidelijk teken aan de wand. De geboren Drent heeft nummer 21, zo lang hij nog bij NEC op de loonlijst staat. Van den Berg kwam een jaar geleden over van Reading. Met zijn ervaring moest hij NEC op weg helpen naar een terugkeer in de Eredivisie. Maar zowel het seizoen van NEC als van Van den Berg resulteerde in een teleurstelling.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen