Vermoedelijke opstelling Ajax: geen Dolberg en Marin

6 augustus 2019 – Kasper Dolberg moet vrezen voor zijn basisplaats. De Deense spits dreigt die dinsdag tegen PAOK Saloniki kwijt te raken. Het Algemeen Dagblad vermoedt dat Erik ten Hag kiest voor de Champions League-variant met Dusan Tadic in de spits. Ook valt in de vermoedelijke opstelling van de ochtendkrant op dat Razvan Marin buiten de boot valt.

Vermoedelijke opstelling Ajax: geen Dolberg en Marin

Ten Hag laat David Neres terugkeren in zijn elftal. De Braziliaan meldde zich vorige week pas in Amsterdam en maakte zaterdag tegen Vitesse als invaller een aantal minuten. Neres komt te staan op de linkerflank, waardoor Tadic doorschuift naar de spitspositie.

Op het middenveld valt keuze naast Donny van de Beek en Daley Blind op Noussair Mazraoui. Hij zou de voorkeur krijgen boven Marin. Achterin blijft alles hetzelfde ten opzichte van de competitiewedstrijd in Arnhem. Ajax kan weliswaar beschikken over aankoop Edson Alvarez, maar de Mexicaanse verdediger is nog maar net in training en krijgt de tijd om zich aan te passen aan zijn nieuwe omgeving.

Vermoedelijke opstelling volgens AD:
Onana; Veltman, Schuurs, Martinez, Tagliafico; Mazraoui, Van de Beek, Blind; Ziyech, Tadic, Neres

TOTO verdubbelt je inzet bij winst van Ajax bij PAOK!

Ajax

gerelateerd