Gelukkige Cocu kan niets kwijt over sterke geruchten Rooney

6 augustus 2019, 09:29

Phillip Cocu is een gelukkig man na de gewonnen seizoensopener van Derby County, maar kon hij niet ingaan op de sterke geruchten over Wayne Rooney. Cocu won maandag zijn eerste competitiewedstrijd op bezoek bij degradant Huddersfield Town (1-2). Voordat de bal rolde kwam in de Engelse pers naar buiten dat Rooney mogelijk speler/assistent wordt bij Derby County.

"Ik ben ontzettend blij voor de spelers en het team. We hebben een erg goede wedstrijd gespeeld in een moeilijke uitwedstrijd", zegt Cocu op het clubkanaal van The Rams. "Beide teams lieten goed voetbal zien en toonden ook karakter. Dat laatste was ook nodig aan het einde van de wedstrijd. Het team liet zien alles te willen geven, het was een verdiende overwinning."

Sky Sports vroeg Cocu naar de mogelijke komst van Rooney. Volgens de Engelse zender zouden gesprekken in een vergevorderd stadium zitten. "Op dit moment kan ik niets zeggen. We werken eraan om het team compleet te krijgen. Dat is op dit moment niet het geval. Er zijn veel spelers waarvan we denken dat die een toevoeging zijn voor ons team. Je probeert altijd de besten te halen. Over een paar dagen kan ik hopelijk meer vertellen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen