Spoorboekje: drukte verwacht op Engelse transfermarkt

7 augustus 2019, 08:04

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 7 augustus.

Nieuws

Engelse clubs moeten zaken doen

Premier League-clubs hebben nog tot donderdagavond om inkomende transfers af te ronden. Er wordt zodoende vandaag grote drukte verwacht op de transfermakt. Tottenham Hotspur wil Paolo Dybala overnemen van Juventus, terwijl ook Philippe Coutinho gewild is in de Premier League. Onder meer Tottenham Hotspur en Arsenal proberen hem op huurbasis vast te leggen.

Wedstrijden

FC Twente (v) - Alashkert (v) (18.30 uur)

Het vrouwenteam van FC Twente begint vandaag aan hun jacht op deelname aan de Champions League. Daarvoor moet de landskampioen de kwalificatiegroep met FC Alashkert (Armenië), Besiktas (Turkije) en Gornik Leczna (Polen). Alle wedstrijden van dit voorronde toernooi worden komende dagen op Nederlandse bodem gespeeld, te beginnen met Twente - Alashkert in Goor.

FC Basel - LASK Linz (20.00 uur)

De PSV-beul kan het Nederlandse voetbal deze keer een dienst bewijzen. In verband met de coëfficiëntenlijst is het van belang dat het Oostenrijkse LASK Linz sneuvelt tegen FC Basel. Gezien de staat van dienst mag dat ook verwachten worden van de Zwitsers.

Slovan Bratislava - Dundalk (20.15 uur)

Wanneer Ajax zich stuk bijt op PAOK, wacht de Amsterdammers in de play-offs voor de Europa League een confrontatie met Slovan Bratislava of Dundalk. De beide ploegen bijten vanavond het spits af voor de derde voorronde van de Europa League, waarvoor morgen een bomvol programma klaarstaat.

Voetbal op tv

18.55 uur: RB Salzburg - Real Madrid, FOX Sports 4 - live verslag van oefenduel

22.00 uur: Voetbalpraat, FOX Sports 1 - talkshow

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen