Klaassen schuift op in pikorde en is vice-captain bij Werder

6 augustus 2019, 15:50

Davy Klaassen heeft zich in zijn eerste seizoen bij Werder Bremen aardig op de kaart gezet in Duitsland. De Nederlander manifesteerde zich sterk en was bijna altijd basisspeler, waardoor hij nu ook richting het nieuwe seizoen het vertrouwen van coach Florian Kohfeldt geniet. De oud-Ajacied is vice-aanvoerder in het nieuwe seizoen.

?De 26-jarige Nederlander is door het vertrek van Max Kruse een plaatsje opgeschoven in de pikorde. Eerste aanvoerder van Werder Bremen is nu Miklas Moisander, de band heeft overgenomen van Kruse. Klaassen is blij met zijn rol. "Ik heb in mijn eerste seizoen hier al verantwoordelijkheid op me genomen. In dat opzicht verandert er dus niet zoveel voor me", zei hij dinsdag op een persconferentie.

Klaassen hoopt op een goed seizoen met Werder. Het afgelopen jaar werd afgesloten op plaats acht, waardoor er net geen Europees voetbal gehaald werd. "We willen het met z'n allen graag beter doen. En ik persoonlijk natuurlijk ook. Ik had vorig seizoen één of twee maanden een mindere periode. Dat laat ik me niet nog een keer gebeuren", zegt Klaassen.

TOTO verdubbelt je inzet bij winst van Ajax bij PAOK!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen