Woudenberg langer bij Heerenveen: "Plafond nog niet bereikt"

6 augustus 2019, 20:15

Lucas Woudenberg heeft zijn verbintenis bij sc Heerenveen verlengd tot de zomer van 2022. De verdediger ziet het als mooie beloning voor zijn spel in Friesland en denkt dat hij nog beter kan worden in de Eredivisie.

Woudenberg kwam in 2017 over van Feyenoord en speelde eerder ook voor NEC Nijmegen. Na een moeizaam eerste jaar heeft hij zijn draai helemaal gevonden. "Ik ben bij Heerenveen op alle fronten beter geworden, maar denk dat ik me nog verder kan ontwikkelen. Ik heb het hier vanaf dag één naar mijn zin gehad en heb het gevoel dat de mensen hier ook blij zijn met mij. Over en weer zit het goed", zegt de linksback op het digitale thuis van de club. Woudenberg kan komend weekend tegen Feyenoord zijn vijftigste duel voor Heerenveen spelen.

De 25-jarige verdediger wil zich de komende periode verder ontwikkelen. "In mijn eerste seizoen kwam ik tot 23 wedstrijden, vorig jaar tot 26, dit seizoen wil ik als basisspeler alle 34 wedstrijden voetballen en beter worden. Ik heb mijn plafond nog niet bereikt, er is ruimte voor verbetering."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen