Gisteren gemist: Ajax speelt gelijk, Malen verlengt bij PSV

7 augustus 2019, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 6 augustus.

'Tottenham bereikt akkoord met Juventus over transfer Dybala'

Tottenham Hotspur voegde deze zomer Tanguy Ndombele toe aan de selectie, maar hield zich verder behoorlijk koest op de transfermarkt. Daar is nu, twee dagen voor het sluiten van de transfermarkt, verandering in gekomen. De club doet er alles aan om Paulo Dybala aan te trekken.

Qarabag op koers om Ajax of PAOK te treffen in voorrondes

Mocht Ajax ten koste van PAOK Saloniki de laatste voorronde van de Champions League bereiken, dan krijgt het waarschijnlijk te maken met Qarabag. De ploeg uit Azerbeidzjan won dinsdag in de derde voorronde met 1-2 bij APOEL Nicosia.

Dramatisch kwartier voor rust kost sterker Ajax uitzege op PAOK

Ajax is zijn Champions League-campagne begonnen met een 2-2 gelijkspel op bezoek bij PAOK Saloniki. De halve finalist van vorig seizoen hield de Griekse kampioen 75 minuten lang onder de duim, maar was het in het laatste kwartier voor rust helemaal kwijt en incasseerde direct twee doelpunten. Een getoucheerde vrije trap van Hakim Ziyech en een klutsgoal van Klaas-Jan Huntelaar zorgden er echter alsnog voor dat Ajax met een gunstige uitgangspositie aan de return in eigen huis kan beginnen.

NAC haalt Spaanse linksback: "Hele flank bestrijken"

Enkele dagen voor de start van het seizoen heeft NAC Breda een nieuwe verdediger gecontracteerd. De 26-jarige Javier Noblejas heeft dinsdag zijn handtekening gezet onder een contract voor twee seizoenen. Hij komt transfervrij over van het Spaanse Sporting Gijón.

PSV slaat slag: Malen tekent voor liefst vijf jaar bij

PSV is dinsdag met groot nieuws naar buiten getreden. Het contract van Donyell Malen is namelijk opengebroken en verlengd. De verbintenis van de nummer negen van PSV liep komend jaar af, waardoor PSV graag wilde verlengen. Dat is nu gelukt, aangezien hij door zijn contractverlenging nu tot 2024 op de loonlijst staat.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen