Danjuma Groeneveld: "Interesse Bournemouth bestond al tijdje"

7 augustus 2019, 09:04

Arnaut Danjuma Groeneveld stond al langer in belangstelling van Bournemouth. Vorige week werd zijn transfer naar de Premier League-club afgerond. "De interesse bestond al een tijdje", aldus de 22-jarige aanvaller, voor wie Club Brugge naar verluidt vijftien miljoen euro ving.

"Ik wist dat Bournemouth belangstelling had", vertelt Danjuma Groeneveld aan Sky Sports. "Het was geen last minute transfer, dit was al een tijdje gaande." Zijn eerste week bij Bournemouth beviel hem goed. "De spelers en iedereen bij de club helpen mij waar het kan. Ik heb genoten van de eerste trainingen. Met de oefenzege tegen Olympique Lyon (3-0) was de start goed."

Voor Danjuma Groeneveld kwam met de transfer een wens in vervulling. "De Premier League is de beste competitie in de wereld, voor mij is dat altijd een droom geweest." De tweevoudig Oranje-international komt in de tweede speelronde Marvelous Nakamba en Wesley tegen. Zijn voormalig ploeggenoten van Club Brugge tekenden deze zomer bij Aston Villa. "Ik kijk ernaar uit om tegen ze te spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen