Helmer naar De Graafschap: "Kon ook naar een Eredivisie-club"

7 augustus 2019, 20:49

Jeremy Helmer heeft zich woensdag verbonden aan De Graafschap. De aanvaller had bij AZ weinig uitzicht op speeltijd en denkt in Doetinchem op te kunnen bloeien. Hoewel hij ook aan de slag kon in de Eredivisie, koos hij voor de Eerste Divisie.

Tegenover Omroep Gelderland geeft hij tekst en uitleg. "Dit is een weloverwogen keuze. Ik kon ook naar een club in de Eredivisie waar concrete belangstelling voor mij was. Maar De Graafschap voelt als de juiste club", zegt de 22-jarige buitenspeler, die op meer plaatsen uit de voeten kan. "Van origine ben ik een middenvelder. Daar ligt mijn voorkeur, maar ik kan ook als buitenspeler ingezet worden. Eerst zal ik met de trainer moeten gaan zitten en praten. Hoe we precies gaan spelen. Daarom zal ik vrijdag nog niet in actie komen, dat is te vroeg", doelt hij op het duel met SC Cambuur.

De transfer van AZ naar De Graafschap is een meerder opzichten een grote stap. "Een andere wereld? Ja, ik merk het al een beetje", zegt Helmer. "Je traint hier echt vol in de natuur', glundert de nieuwe aanwinst van De Graafschap. 'In Alkmaar is dat midden tussen de snelwegen in. Ik vind het lekker rustig, het bevalt me goed."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen