Manchester City haalt Cancelo, Danilo naar Juventus

7 augustus 2019, 21:44

De deal tussen Manchester City en Juventus over een dubbeltransfer is woensdag beklonken. Rechtsback João Cancelo maakt de overstap van Juventus naar Manchester City, terwijl positiegenoot Danilo precies de tegenovergestelde weg bewandelt.

Manchester City zit al langere tijd achter de rechtsback aan en heeft de transfer woensdag afgerond. Het aantrekken van Cancelo kost de Engelsen naar verluidt dertig miljoen euro, omdat Danilo bij de deal is betrokken. Cancelo heeft voor zes jaar getekend bij de kampioen van Engeland. Hij is de derde zomeraanwinst na Angelino en Rodri.

"Manchester City is een fantastische club met een briljante trainer", zegt Cancelo. "Ik ben blij dat ik hier ben. Alles bij deze club heeft indruk op me gemaakt. Ik wil mijn stijl verbeteren en prijzen winnen. Ik denk dat ik dat hier kan doen. Ik kijk er naar uit om mezelf in de Premier League te bewijzen." Rechtsback Danilo bewandelt dus de omgekeerde weg en gaat zijn geluk beproeven bij Juventus. De Braziliaan speelde sinds 2017 voor Manchester City, waar hij tweede keus bleef achter Kyle Walker. City betaalde destijds dertig miljoen euro aan Real Madrid om zijn komst te bewerkstelligen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen