Ould-Chikh: "De media maken van mij een moeilijke jongen"

8 augustus 2019, 13:03

Vitesse wilde niet met hem in zee, maar bij ADO Den Haag heeft Bilal Ould-Chikh wel een contract verdiend. De 22-jarige buitenspeler heeft voor twee jaar getekend in de Hofstad en wil zich graag weer laten zien in de Eredivisie.

Hij kende een vervelende periode bij Benfica en staat er niet goed op in Nederland, zo heeft hij gemerkt. "De media maken van mij een moeilijke jongen", vertelt hij aan Omroep West. Technisch directeur Jeffrey van As werd de afgelopen week, toen Ould-Chikh op proef was, geregeld door ADO-fans aangesproken. "Een enfant terrible, het wordt nooit wat met hem, werd er gezegd. Maar wij hebben hem meegemaakt als goede jongen en iemand die graag wil laten zien hoe goed hij kan voetballen", vertelt Van As.

Ould-Chikh heeft er vertrouwen in dat hij bij ADO weer volledig tot wasdom kan komen. "Als je met mij gaat werken, dan zie je een andere Bilal waarover de media dingen zegt", verzekert hij. "Dat heb ik hier, maar ook bij Vitesse laten zien. Ook Erik ten Hag en Alfred Schreuder. Die hebben nooit last van mij gehad, en dat zijn toch wel grote trainers in het Nederlandse voetbal."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen