Watford haalt Sarr voor 34 miljoen, Zaha blijft bij Crystal

8 augustus 2019, 16:39   Bijgewerkt: 8 augustus 2019, 16:47

Watford heeft zich op de slotdag van de transfermarkt versterkt met Ismaïla Sarr (21). De Engelse club was ook geïnteresseerd in Steven Bergwijn, maar heeft bij Stade Rennes wél succes geboekt. De Senegalees komt over voor zo'n 35 miljoen euro. Ook aanvallers Charlie Austin en Andy Carroll maken transfers, terwijl Wilfried Zaha juist bij Crystal Palace blijft. 

Dat maakt de club bekend via de officiële kanalen. Bergwijn, een zelfde type als Sarr, wilde niet naar Watford. De 21-jarige voetballer van Stade Rennes, speelde de laatste twee seizoenen erg goed en stond in de belangstelling van diverse clubs. Hij tekent een contract voor vijf seizoenen en gaat samen spelen met Danny Welbeck, die eerder al tekende. 

Zaha, hij stond in de belangstelling van onder andere Everton, blijft juist bij Crystal Palace. Tegenover Sky Sports heeft de club laten weten dat er geen transfer meer komt deze zomer voor de aanvaller. De Engelse transfermarkt is  - in elk geval voor ingaande transfers - gesloten vanaf vandaag 18.00. 

Verder heeft West Bromwich Albion zich versterkt met Austin. De aanvaller mocht vertrekken bij Southampton en heeft zijn overgang naar de Championship-club tijdig afgerond. Ook Newcastle United was actief op de transfermarkt: Emil Krafth werd voor 4,5 miljoen euro overgenomen van Amiens, dat hem deze zomer na een verhuurbeurt nog had gekocht van Bologna. Hij tekent voor vier seizoenen.

Verder gaat Newcastle United zich vrijwel zeker nog versterken met Andy Carroll. De spits is transfervrij na zijn vertrek bij West Ham United en staat voor een overgang naar St. James' Park, waar hij zelfs al gesignaleerd is. Een officiële melding van zijn komst lijkt een kwestie van tijd. Verder haalde Brighton & Hove Albion met Aaron Mooy nog een last minute versterking: hij wordt een concurrent van Davy Pröpper.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen