Gisteren gemist: Nederland sterk in EL, Deadline Day in Engeland

9 augustus 2019, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 8 augustus.

Sterk Feyenoord door late treffers met anderhalf been in play-offs, ook PSV doet goede zaken

Een fris en goed spelend Feyenoord heeft donderdagavond in eigen huis met 4-0 afgerekend met Dinamo Tbilisi. Drie van de vier doelpunten vielen in de laatste tien minuten. Luis Sinisterra zette Feyenoord in de eerste helft op voorsprong. Ook PSV deed goede zaken, al was het spel tegen FK Haugesund minder overtuigd [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/354230/psv-boekt-uitstekend-resultaat-met-zwak-spel-tegen-haugesund/,_blank,(0-1 winst).] AZ speelde juist heel goed, maar ging tegen FC Mariupol met een slechte uitgangspositie naar huis [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/354231/az-vergeet-zichzelf-te-belonen-tegen-zeer-zwak-mariupol/,_blank,(0-0)].

Deadline Day in Engeland

Voor clubs uit de Premier League was donderdag de laatste dag om spelers aan te trekken en dat gebeurde dan ook volop. Arsenal haalde David Luiz en [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/354222/arsenal-heeft-gewilde-tierney-binnen-newcastle-haalt-carroll/,_blank,Kieran Tierney], Tottenham presenteerde [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/354225/actief-tottenham-huurt-la-celso-en-haalt-talent-sessegnon/,_blank,Giovani La Celso en Ryan Sessegnon], Watford contracteerde [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/354218/watford-betaalt-35-miljoen-voor-sarr-zaha-blijft-bij-crystal/,_blank,Ismaïla Sarr], Everton haalde [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/354243/brands-sluit-succesvolle-transferperiode-met-iwobi-in-stijl-af/,_blank,Alex Iwobi] en de Nederlandse doelman [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/354228/,_blank,Michael Verrips] vertrok naar Sheffield United. Bekijk hier een [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/354226/overzicht-de-belangrijkste-transfers-op-slotdag-engelse-window/,_blank,overzicht] van de belangrijkste transfers. 

Willem II huurt Queirós voor één seizoen van 1. FC Köln

Willem II heeft zich voor komend seizoen versterkt met João Queirós. De Portugese verdediger komt over van 1. FC Köln en wordt voor de rest van dit seizoen gehuurd. In de voorbereiding trainde hij al een week mee met de Tilburgers, waardoor hij vermoedelijk spoedig inzetbaar zal zijn voor Adrie Koster.

Sané loopt kruisbandblessure op en is maanden 'out'

Slecht nieuws voor Leroy Sané: de aanvaller van Manchester City viel in de Comunnity Shield tegen Liverpool uit met een blessure en inmiddels blijkt dat hij zijn rechter knieband flink heeft beschadigd. The Citizens laten op de clubsite weten dat hij komende week wordt geopereerd. Vermoedelijk ligt hij ruim een half jaar uit de roulatie.

Officieel: Internazionale maakt van Lukaku hun duurste speler ooit

Internazionale heeft de komst van Romelu Lukaku officieel afgerond. De aanvaller tekent een contract voor vijf seizoenen bij de Italiaanse club, voor wie hij de duurste aanvaller ooit is. Daarmee volgt hij Cristian Vieri op, die de afgelopen twintig jaar de duurste speler ooit was voor Inter. Naar verluidt kost de Belg al met al zo'n tachtig miljoen euro.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen