'Sevilla geeft niet op en wil van Bergwijn duurste aankoop maken'

9 augustus 2019, 07:53

Steven Bergwijn heeft een aanbod van Watford van tafel geveegd, maar de kans bestaat nog altijd dat hij vertrekt bij PSV. Sevilla, van wie eerder een bod van 25 miljoen euro nog werd geweigerd door de Eindhovenaren, is nog altijd geïnteresseerd in de aanvaller en heeft het bod opnieuw verhoogd. Daarmee zou hij de duurste speler ooit worden voor de Spaanse club. Hirving Lozano is volgens Mark van Bommel niet bezig met een overstap.

Dat schrijft het Algemeen Dagblad. Sevilla haalde eerder ook Luuk de Jong binnen en zou met Bergwijn een tweede slag willen slaan. Volgens het AD maakt de club 'serieus werk' van de komst van de PSV'er, voor wie het inmiddels meer dan 25 miljoen euro overheeft. De recordaankoop ooit, ook uit deze zomer, is Jules Koundé: voor hem werd eveneens 25 miljoen euro betaald.

Vooralsnog wil PSV niet meewerken aan een transfer, maar als de interesse blijft, moet een overgang niet worden uitgesloten De 21-jarige aanvaller heeft nog een contract tot 2022 in Eindhoven. Eerder zat ook Ajax achter de buitenspeler aan. Ook voor collega Lozano is veel interesse, al zit hij de laatste duels op de bank. Volgens Van Bommel heeft dat niet te maken met een mogelijke overgang. "Kijk, ik kan niet alles zeggen. Het is mijn keuze. En soms ben je een beetje op zoek naar wat bij elkaar past", zei hij over de wisselbeurt van de Mexicaan tegenover het Eindhovens Dagblad. Transfperikelen zijn het niet. "Nee, dan had ik hem thuis gelaten."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen