PSV heeft Gloster binnen en hij sluit aan bij beloften

9 augustus 2019, 15:23

PSV heeft zich versterkt met Chris Gloster (19). De Eindhovenaren zaten lange tijd achter de linksback van Hannover 96 aan en hebben hem dan toch eindelijk binnen: hij tekent een contract voor drie seizoenen. De Amerikaan sluit in eerste instantie aan bij de beloftenploeg van de Eindhovenaren.

"Hij is verdedigend agressief op een goede manier en heeft een drive naar voren", laat John de Jong weten over de nieuwe aanwinst van PSV. "Het voetbal in Amerika zit al een poosje in de lift en daarom volgen wij bijvoorbeeld hun nationale jeugdteams inmiddels vrij intensief." Op die manier werd eerder Richie Ledezma binnengehaald. Na DaMarcus Beasley en Lee Nguyen is hij de vierde Amerikaan in dienst van PSV.

Het duurde lang voordat PSV een akkoord had met zijn Duitse werkgever Hannover 96, waar hij zijn opleiding genoot. De degradant wilde een flink bedrag voor de back, die uiteindelijk naar verluidt 250.000 heeft gekost voor PSV. Toni Lato en Oliver Boscagli werden eerder al aangetrokken om op die positie uit de voeten te kunnen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen