Vlap en Sandler wachten na drie duels nog steeds op eerste zege

9 augustus 2019, 22:26   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Drie wedstrijden gespeeld en Anderlecht wacht nog steeds op de eerste competitiezege. De club uit Brussel speelde vrijdagavond voor eigen publiek gelijk tegen promovendus Mechelen (0-0). Anderlecht speelde de hele tweede helft met een man meer, maar moest genoegen nemen met een doelpuntloos gelijkspel. Ook basisspelers Michel Vlap en Philippe Sandler konden hun club niet helpen.

De start was veelbelovend van Anderlecht. Beide Nederlanders speelden de hoofdrol bij de vroege, eerste kans. Vlap legde een hoekschop op het hoofd van Sandler, wiens kopbal net naast ging. Vervolgens hield Anderlecht de gasten in de wurggreep.

Op slag van rust kwam het elftal van Vincent Kompany, die zichzelf een basisplaats gaf, helemaal in een zetel terecht. Doelman Yannick Thoelen torpedeerde Francis Amuzu in de zestien en moest vertrekken. Ondanks een man meer op het veld, wist de thuisploeg maar geen kansen te creëren. Pas in de slotfase solliciteerde Anderlecht nadrukkelijk naar een doelpunt. Onder meer Vlap was dichtbij, maar ook zijn poging mocht niet baten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen