Van Dijk: "Na de rust ging het toch iets te gemakkelijk"

10 augustus 2019, 11:26

Liverpool schoot vrijdag flitsend uit de startblokken in de Premier League. De ploeg stond in de openingswedstrijd tegen Norwich City bij rust al met 4-0 voor, maar in de tweede helft kwam de klad er enigszins in. Daardoor kwam Norwich nog terug tot 4-1. Volgens Virgil van Dijk had Liverpool scherper moeten blijven.

"Je gaat met 4-0 de rust in. Dan zeggen we tegen elkaar dat we dezelfde dingen moeten blijven doen en zelfs nog harder moeten werken, maar in de tweede helft ging het toch iets te gemakkelijk. Daardoor kregen we ook die tegengoal, dat moet er nog uit", aldus Van Dijk, de maker van de 3-0, voor de camera van Ziggo Sport. "Maar het belangrijkste is dat we de eerste drie punten hebben binnengesleept."

Liverpool deed deze zomer geen grote aankopen. Dat verbaast Van Dijk niet. "We hebben een uitstekend team. We gaan het doen met deze selectie. We hebben genoeg kwaliteit, ook op de bank. Je ziet zelfs dat we spelers met veel kwaliteiten buiten de selectie moeten laten. Hopelijk blijft iedereen fit", vervolgt Van Dijk, die in de persoon van Sepp van den Berg wel een landgenoot naar Anfield zag komen. "We, vooral Gini (Georginio Wijnaldum, red.) en ik, helpen hem waar we kunnen. Het is leuk dat we er een Nederlander bij hebben. Hopelijk ontwikkelt hij zich goed door", besluit Van Dijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen