De Jong scoort voor Sevilla, Klaassen doet dat voor Bremen

10 augustus 2019, 23:31

Luuk de Jong en Davy Klaassen zijn zaterdagavond trefzeker geweest voor hun club. De Jong scoorde in de oefenwedstrijd van Sevilla tegen Extremadura (2-2), die in het teken stond van de overleden José Antonio Reyes. Klaassen liet het net bollen in de gewonnen bekerwedstrijd van Werder Bremen tegen Atlas Delmenhorst (1-6).

De Jong leek Sevilla de overwinning te schenken tegen Extremadura. De oud-PSV'er kopte in de tweede helft de 1-2 binnen. Dat betekende zijn tweede doelpunt in het shirt van de Andalusiërs. Door een laat doelpunt van Extremadura werd De Jong geen matchwinner. Dat doet niets af aan de speciale avond die Sevilla en Extremadura organiseerden. Reyes, die deze zomer verongelukte, speelde voor beide clubs.

Klaassen

In tegenstelling tot bijvoorbeeld Mainz of Hoffenheim, beleefde Werder Bremen een eenvoudige bekeravond. Werder rolde vijfde divisionist Atlas Delmenhorst met 1-6 op. Klaassen nam de vierde treffer voor zijn rekening. Na een dribbel rondde de oud-Ajacied sterk af. Naast Klaassen kwamen onder meer Niklas Moisander, Milot Rashica en Claudio Pizarro tot scoren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen