Van de Beek snapt Ajax-fans: "Ik wil ook duidelijkheid"

11 augustus 2019, 08:52

De supporters van Ajax lieten tijdens het thuisduel tegen FC Emmen nog maar weer een keer horen dat ze Donny van de Beek graag bij Ajax zien blijven. De door Real Madrid begeerde middenvelder hoorde de spreekkoren zelf ook, maar kon de fans nog geen beloftes maken. Wel geeft hij aan snel te hopen op een einde van zijn transfersoap.

"Het is mooi dat ze dat zingen", wordt Van de Beek geciteerd door het AD. "Het is beter dan dat ze zingen: Donny rot maar op, rot maar op." Volgens de smaakmaker van Ajax zingen ook zijn ploeggenoten het lied mee in een poging hem te overtuigen toch bij Ajax te blijven, ondanks de Spaanse belangstelling. Ploeggenoten André Onana, Noussair Mazraoui, Hakim Ziyech, Dušan Tadic en David Neres volgden dat voorbeeld al door hun contract te verlengen.

Lees ook: 'Van de Beek mogelijk pas in 2020 naar Real Madrid'

Van de Beek kan echter nog zeggen over zijn plannen. "Ik kan het echt niet vertellen, maar ik wil ook wel duidelijkheid." De transfermarkt is nog tot begin september open, maar zolang er niks rond is focust Van de Beek zich op Ajax. Te beginnen met de belangrijke kwalificatiewedstrijd in de Champions League van komende dinsdag. "Ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik niet aan mijn toekomst denk, maar ik ben blij dat ik me op het veld voor alles kan afsluiten. Hopelijk kan ik dinsdag tegen PAOK weer belangrijk zijn."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen