FC Groningen haalt Deens talent Strunck Jakobsen binnen

11 augustus 2019, 10:46

FC Groningen heeft zich versterkt met Nicklas Strunck Jakobsen. De 19-jarige Deense jeugdinternational komt over van FC Nordsjaelland en heeft in het noorden een contract voor vier jaar gesigneerd. Dat meldt de Trots van het Noorden deze zondagochtend.

Jakobsen kan zowel als rechtsback als op het middenveld uit de voeten. Hij maakte in februari 2018 zijn debuut voor Nordsjaelland en speelde 33 wedstrijden voor de club, waaronder zes wedstrijden in de Europa League. Daarnaast doorliep hij alle nationale jeugdelftallen van Denemarken. Morgen staat hij meteen op het trainingsveld bij zijn nieuwe club. "Ik kijk er erg naar uit", zegt hij op de clubkanalen van FC Groningen.

Dynamisch 

Groningen volgde de Deen al langer, zegt technisch directeur Mark-Jan Fledderus op de website van de club. "Maar tot nu toe was het steeds niet haalbaar om Nicklas naar Groningen te krijgen. We zijn hem al die tijd blijven volgen en zijn doorlopend in contact met hem en zijn management geweest. Nu er een opening ontstond, hebben we direct toegeslagen. Nicklas is een enorm talentvolle dynamische speler met een groot loopvermogen en een uitstekende fysieke gesteldheid. We zijn blij dat we hem voor vier jaar hebben weten te binden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen