Pereiro breekt sleutelbeen en ligt er weken uit bij PSV

11 augustus 2019, 13:10   Bijgewerkt: 11 augustus 2019, 14:23

PSV kan voorlopig geen beroep doen op middenvelder Gaston Pereiro. De Uruguayaanse nummer 10 heeft zijn sleutelbeen gebroken en zal de komende weken vanaf de kant de verrichtingen van zijn club moeten volgen.

Het Eindhovens Dagblad schrijft dat de 24-jarige Pereiro in de lappenmand zit. Dit gebeurt juist in de periode dat hij zich bij PSV aan het terugvechten is in de basis. Nadat eerder deze zomer vooral over een transfer werd gesproken, maakte hij de afgelopen weken weer minuten. Zo stond hij in de competitiewedstrijd tegen FC Twente en het Europa League-duel met Haugesund weer in de basis.

Transfer

Spartak Moskou toonde deze transferperiode interesse in Pereiro, die sinds 2015 onder contract staat in Eindhoven. De Russen wilden flink de portemonnee trekken en maar liefst vijftien miljoen euro betalen. De deal ketste echter af op de persoonlijke voorwaarden. Door de blessure aan zijn sleutelbeen is nu de vraag of er überhaupt nog een transfer komt of dat Pereiro gewoon bij PSV blijft.

De blessure van Pereiro zou PSV kunnen opvangen door Steven Bergwijn naar de positie achter spits Donyell Malen te schuiven. Hierdoor komt er aan de zijkant een plekje vrij voor Hirving Lozano, die tegen FC Twente bijvoorbeeld nog op de bank zat. Ook zou PSV-trainer Mark van Bommel kunnen kiezen voor talent Mohammed Ihattaren. Afhankelijk van de tijd die Pereiro nodig heeft om te herstellen, zou Ibrahim Afellay op termijn ook een optie kunnen worden voor de nummer 10-positie. De aanvoerder van PSV staat nu echter nog met een blessure aan de kant.

Lees ook: 'Domper voor PSV: transfer Pereiro naar Moskou ketst af'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen