NAC-fans niet blij met FOX Sports en plannen een bezoek

11 augustus 2019, 20:49

De fans van NAC Breda komen in actie tegen FOX Sports. De duels van de degradant uit de Eredivisie worden door de zender niet live uitgezonden, maar alleen opgenomen in het schakelkanaal. Op 30 augustus, voorafgaand aan het duel met FC Volendam, komen de fans in actie om verandering te krijgen in het probleem waar ook FC Twente vorig seizoen te kampen had. "Het is een ludieke actie", verzekert initiatiefnemer Johan de Vos.

Dat vertelt hij tegenover BN/De Stem. "Het lijkt me heerlijk als we met koffie en worstenbrood ontvangen worden", zegt hij over de actie, waarvoor zich inmiddels zo'n drieduizend fans zich hebben aangemeld. "We betalen als cafébazen jaarlijks 1500 euro om de wedstrijden uit te mogen zenden. Nou dan wil ik ze ook helemaal uitzenden." Vorig seizoen zat FC Twente met hetzelfde probleem; tot dusver lukte het niet om met de FOX in contact te komen.

FOX Sports laat weten maandag overleg te hebben over de situatie en men komt daarna ook met de reactie op het initiatief. NAC Breda steunt de actie van de fans. "De fans staan altijd achter ons. Dan zou het wel vreemd zijn als wij niet achter hen staan. We kunnen dit alleen maar mooi vinden", aldus woordvoerder Beau Lemmens in de krant. Ze heeft er vertrouwen in dat het goedkomt. "We moeten eerst maar eens zien of het allemaal wel echt doorgaat, maar we houden de vinger aan de pols."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen