PSG boekt zege zonder Neymar, Mbappé als vanouds

11 augustus 2019, 23:04

Paris Saint-Germain is het seizoen begonnen met een simpele overwinning op Nîmes. De ploeg van Thomas Tuchel had in eigen huis weinig moeite met de opponent (3-0) en deed dat zonder de 'geblesseerde' Neymar. Toch greep de Braziliaan een hoofdrol, aangezien het publiek duidelijk maakte dat hij niet meer hoeft terug te keren op het veld in Parijs. Kylian Mbappé schitterde als vanouds. 

Binnen het half uur lag de eerste bal er in het nieuwe seizoen al in voor PSG, dat vorig jaar met dezelfde cijfers afrekende met Caen op de eerste speeldag. Destijds maakte Neymar het eerste doelpunt van het nieuwe seizoen, ditmaal was de Braziliaan niet van de partij. Naar verluidt is hij alsnog op weg naar FC Barcelona, maar ook als die overgang spaak loopt, is een rentree op Parc des Princes niet meer realistisch.

Toch stal Mbappé uiteindelijk wederom - net als vorig seizoen zo vaak gebeurde - de show: de jonge spits ramde na een klein uur de beslissende 2-0 binnen en stond, samen met Cavani, aan de basis van het derde doelpunt. Invaller Ángel Di Maria was het eindstation van een mooie aanval: 3-0. Daarmee staat PSG samen aan kop met Olympique Lyon, dat vrijdagavond al met dezelfde cijfers won.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen