Den Bosch-aanvaller Blummel gaat in op 'mooi' Deense avontuur

12 augustus 2019, 10:53

FC Den Bosch heeft officieel afscheid genomen van Sven Blummel. De aanvaller vertrekt per direct naar het Deense Fremad Amager, waar voor hem een driejarig contract ligt. De eerstedivionist krijgt een transfersom voor de buitenspeler, opgeleid door PSV. Hoe hoog die is, hebben beide clubs niet bekend gemaakt.

Dat laat FC Den Bosch weten op de officiële kanalen. "Dit was een kans die ik niet kon laten lopen. Het is aantrekkelijk op alle fronten", verzekert Blummel. "Ze hebben me een heel mooi aanbod gedaan. Bovendien heb ik veel zin in een buitenlands avontuur. Van andere Nederlanders in Denemarken weet ik dat alle voorwaarden uitstekend zijn. En dat heb ik tijdens de contractonderhandelingen van de afgelopen dagen hier zelf ervaren."

Blummel was eerder actief bij Jong PSV en bij RKSV Schijndel. "Ik heb een hele mooie tijd gehad en zal FC Den Bosch op de voet blijven volgen. In Denemarken is een langere winterstop en dan kom ik zeker afscheid nemen in Stadion De Vliert", aldus de vertrokken spits.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen