Ajax-talent Kühn uitgeroepen tot het grootste Duits O19-talent

12 augustus 2019, 11:31

Ajax-talent Nicolas Kühn heeft een mooie prijs te pakken: de voetballer van Ajax Onder 19 jaar is in Duitsland uitgeroepen tot het grootste talent van zijn leeftijdscategorie. Vorig seizoen ging die award nog naar Bayer Leverkusen-ster Kai Havertz. Het talent van de Amsterdammers is centrumspits van beroep en maakte in de voorbereiding op dit seizoen al minuten in de hoofdmacht. 

Dat heeft de Duitse voetbalbond bekend gemaakt. Kühn krijgt de beloning voor de prijzen die hij met Ajax heeft gewonnen, onder andere het jeugdkampioenschap. Ook het feit dat hij al sinds O15 betrokken is bij de jeugdploegen van Duitsland levert hem pluspunten op. In het verleden kregen onder andere Mario Götze, Julian Draxler, Marc-André ter Stegen en Leon Goretzka de eervolle award al uitgereikt.

Ook Karim Adeyemi valt in de prijzen in de Onder 17-categorie, terwijl Josha Vagnoman (Hamburger SV), Jordan Meyer (VfB Stuttgart) en Lena Sophie Oberdorf (SGS Essen). Yann Aurel Bisseck (Holstein Kiel), Lazar Samardzic (Hertha BSC) en Gia Corley (FC Bayern München) met de tweede prijzen aan de haal gaan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen