FC Utrecht neemt Frans talent Bourebaba van Monaco over

12 augustus 2019, 14:18   Bijgewerkt: 12 augustus 2019, 14:31

FC Utrecht heeft zich maandag versterkt met jeugdspeler Zineddine Bourebaba. De zestienjarige Fransman komt over van AS Monaco en tekent een verbintenis voor twee jaar, met de optie voor nog een seizoen. Hij sluit per direct aan bij het O19-team van de Domstedelingen.

Dat maakt FC Utrecht bekend via de officiële kanalen. "Vanuit ons Franse netwerk is Zineddine bij ons op de radar gekomen. Hij heeft op onze trainers en scouts indruk gemaakt tijdens zijn stages in Utrecht en toonde zich een speler die sterk is aan de bal en een goed gevoel heeft voor het kiezen van de juiste positie in het veld", aldus directeur voetbalzaken Jordy Zuidam. Het talent komt transfervrij over.

De middenvelder is nog niet speelgerechtigd, maar FC Utrecht wil dat zo spoedig mogelijk regelen. Zuidam: "Zineddine is een intelligente speler, die het spel fantastisch leest. Hij beschikt over een goede steekpass en behoudt op het veld het overzicht." Met onder andere Sébastien Haller, Didier Martel (momenteel FC Utrecht-scout) en momenteel Nicolas Gavory hebben de Domstedelingen een succesvol verleden met Franse spelers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen