Domper voor Twente: Matos lange tijd aan de kant

12 augustus 2019, 17:00

FC Twente is met vier punten uit twee duels goed begonnen aan het Eredivisie-seizoen, maar heeft maandag desondanks met tegenslag te maken gekregen. De Tukkers kunnen voorlopig namelijk geen beroep doen op José Matos.

De zomeraanwinst heeft een zware knieblessure opgelopen in de uitwedstrijd tegen FC Groningen. Dat bevestigt Twente. Het is de vraag hoe snel de huurling weer inzetbaar is, maar Twente verwacht een lange herstelperiode. 'José vertrekt vandaag naar Spanje waar hij zal worden behandeld en bij Real Madrid gaat revalideren', meldt de promovendus.

Matos kwam in de eerste twee duels van dit seizoen twee keer negentig minuten in actie. "Jose heeft vanmiddag in een emotioneel betoog afscheid genomen van de spelers", vertelt technisch directeur Ted van Leeuwen op de clubwebsite. "José heeft in de paar weken dat hij bij de club was een fantastische indruk gemaakt op de groep. Zowel binnen als buiten het veld is het een geweldige jongen, hij is graag gezien in de groep. Dat hem dit overkomt komt heel hard aan. Ook bij de spelersgroep heeft zijn blessure een grote indruk achtergelaten." 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen