Feyenoord neemt toch eigen supporters mee naar Tbilisi

12 augustus 2019, 18:28

Het is Feyenoord gelukt om de eigen fans mee te mogen nemen naar de Europa League-wedstrijd tegen Dinamo Tbilisi van aanstaande donderdag. De 140 fans die al een kaartje hadden gekocht voor de uitwedstrijd, mogen alsnog afreizen nadat eerder bekend werd dat het stadion donderdag leeg moet blijven.

Dat nieuws werd pas bekendgemaakt door de UEFA nadat Feyenoord de kaartverkoop al was gestart. De club probeerde daardoor te regelen dat de fans alsnog mee mogen naar Georgië. 'Het is gelukt om de 140 supporters die contact opnamen met Service & Tickets en voldeden aan de gestelde voorwaarden (in het bezit van een wedstrijdkaart of de reis naar Tbilisi aantoonbaar vóór donderdag 8 augustus 18:00 uur geboekt) alsnog van een toegangskaart te voorzien', meldt Feyenoord tevreden.

'In welk vak de Feyenoord-supporters plaats mogen nemen is nog niet bekend. Ondanks dat de supporters waarschijnlijk in een ander segment van het stadion plaats mogen nemen, blijft de kaartprijs gelijk. Feyenoord neemt het verschil in prijs voor haar rekening'. Door een straf van de UEFA mogen er geen fans van Dinamo Tbilisi aanwezig zijn.

Feyenoord won vorige week in eigen huis met 4-0 van de Georgiërs.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen