Van Bommel looft gestopte Sneijder: "In hem schuilt een trainer"

12 augustus 2019, 21:17

Mark van Bommel komt superlatieven tekort om Wesley Sneijder te beschrijven. De 35-jarige middenvelder zette maandag definitief een punt achter zijn loopbaan en kan zich nu dus gaan focussen op andere bezigheden. Volgens Van Bommel schuilt er een trainer in de recordinternational.

Van Bommel verwacht dat Sneijder in de voetballerij zal blijven, mogelijk als coach. "Ik denk ook wel dat dit zal gebeuren. Het is Wes zijn wereld, hij kent iedereen en maakt makkelijk contact", zegt Van Bommel tegen Voetbal International. "Als speler was hij altijd al bezig met het spel, hij dacht veel na over voetbal. In hem schuilt een trainer. Ik heb al tegen hem gezegd dat als hij hulp nodig heeft, hij bij PSV altijd welkom is."

Sneijder bereikte als voetballer de absolute top en heeft volgens Van Bommel ook een goed karakter. "Hij heeft niet het imago, maar geloof me: geweldige jongen. Hij stond altijd voor iedereen klaar, was behulpzaam, nam spelers onder zijn hoede. Wesley was ook degene die met de pet rond ging voor cadeautjes voor de staf van het Nederlands elftal. Gewoon een gozer met een hart van goud."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen