Ihattaren laat zich zien: "Wilde mijn visitekaartje afgeven"

12 augustus 2019, 22:53

In tegenstelling tot vorig seizoen krijgt Mohammed Ihattaren dit voetbaljaar minder kansen van Mark van Bommel. De zeventienjarige middenvelder wilde zich daardoor maandag extra graag laten zien bij Jong PSV tegen FC Den Bosch (2-2).

Dat is hem wel gelukt, want hij scoorde twee keer in de eerste helft. "Mijn rendement was goed en dat is voor mij het belangrijkste van vandaag. Ik vond mijn goals mooi, maar had er wel meer kunnen maken. Ik kreeg voor de wedstrijd te horen dat ik 45 minuten zou gaan spelen en ik probeerde in die tijd alles te geven. Ik denk wel dat ik het goed heb gedaan. Waarom ik werd gespaard, zou ik echt niet weten", vertelt hij aan FOX Sports.

Hij kijkt tevreden terug op zijn wedstrijd bij Jong PSV. "Ik wilde mijn visitekaartje afgegeven en laten zien dat ik het kan, dat was vandaag belangrijk. Ik leg altijd druk op mezelf en vooral nu, want je wilt altijd spelen op het hoogste podium. Ik heb het vandaag wel kunnen laten zien." Ihattaren kwam vorig seizoen twaalf keer in actie in de Eredivisie. Vorige week tegen FC Twente kreeg hij van Van Bommel 28 minuten speeltijd tegen FC Twente.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen