Vermoedelijke opstelling Ajax: Tadic in punt van de aanval

13 augustus 2019, 08:07

Ajax treedt dinsdagavond in de welbekende Champions League-variant aan tegen PAOK Saloniki. Dat meldt De Telegraaf. Dusan Tadic zal tegen de kampioen van Griekenland in de punt van de aanval de voorkeur krijgen boven Klaas-Jan Huntelaar en Kasper Dolberg.

Het afgelopen seizoen startte Ajax in het uiterst succesvolle Europese seizoen vaak met Tadic als spits. Erik ten Hag zal in de return tegen PAOK wederom opteren voor de Serviër als aanspeelpunt. Huntelaar viel afgelopen weekend met twee doelpunten goed in tegen FC Emmen (5-0), maar begint steeds vaker vanaf de bank. Dolberg lijkt in de pikorde te zijn gezakt na zijn matige optreden tegen Vitesse. Afgelopen weekend kreeg hij zelfs geen speeltijd.

Op het middenveld kiest Ten Hag voor Daley Blind, Razvan Marin en Donny van de Beek. Noussair Mazraoui lijkt fit genoeg om te starten en zal op de rechtsbackpositie worden geposteerd. Het centrale duo zal wederom bestaan uit Joël Veltman en Lisandro Martínez. Aanvallers Hakim Ziyech en David Neres, linksback Nicolás Tagliafico en doelman André Onana completeren het elftal.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Onana; Mazraoui, Veltman, Martínez, Tagliafico; Marin, Van de Beek, Blind; Ziyech, Tadic, Neres

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen