Van de Beek: "Nogmaals: goede kans dat ik hier blijf"

13 augustus 2019, 22:59   Bijgewerkt: 13 augustus 2019, 23:18

Donny van de Beek kan nog niets zeggen over zijn toekomst. Maar de Ajacied benadrukt andermaal dat de kans aanwezig is dat hij in Amsterdam blijft en niet naar Real Madrid verkast. "Die kans is er zeker, maar niets is nog zeker", aldus Van de Beek na de 3-2 tegen PAOK Saloniki.

"Wat ik al zei: ik hoop dat er snel duidelijkheid komt. Ik kan niet vertellen waar dat vanaf hangt", zegt Van de Beek tegen Ziggo Sport. "Ik hoop dat het heel snel duidelijk wordt. Voor mij is dat ook lekker. Ik moet afwachten wat het gaat worden."

Lees ook: Overmars rekent er serieus op dat Van de Beek Ajax trouw blijft

"Nogmaals: er is een goede kans dat ik hier blijf spelen. Maar ik kan daar verder geen uitspraken over doen. Real is een fantastische club, maar Ajax ook. Wat dat betreft heb ik geen klagen", weet Van de Beek, die ook opgelucht was over het resultaat tegen PAOK. "Een hele pittige avond. Ik ben blij dat we dit er uiteindelijk uit hebben weten te trekken. Maar vraag niet hoe. PAOK was een hele lastige ploeg om tegen te spelen. We hadden veel moeite met de counter van hen. Het resultaat is het belangrijkste. Straks hoor je niemand meer over hoe we gespeeld hebben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen