'Bedroefde' Biseswar baalt van scheidsrechterlijke beslissingen

14 augustus 2019, 08:49

De boosheid was groot bij de spelers van PAOK Saloniki woensdagavond na het laatste fluitsignaal van het duel met Ajax. De Griekse woede richtte zich hoofdzakelijk tegen scheidsrechter Craig Pawson, die de thuisploeg liefst drie strafschoppen gaf. Hoewel Diego Biseswar zich redelijk inhield, was ook hij niet te spreken over het optreden van de Engelsman.

In gesprek met Ziggo Sport zegt de 31-jarige aanvaller bedroefd te zijn door de uitschakeling in de voorrondes van de Champions League. "Het was een leuke wedstrijd om naar te kijken. Het ging beide kanten op, met veel counteraanvallen. We kunnen trots zijn, maar de penalty's en en de scheidsrechterlijke beslissingen waren cruciaal", aldus de oud-Feyenoorder.

Biseswar was in de Johan Cruijff ArenA goed voor twee doelpunten en gaf ook een fraaie pass richting Dimitris Pelkas, die van dichtbij dé kans op de 1-2 miste. "Als we die scoren, was Ajax down gegaan en hadden we de ruimtes kunnen benutten. Maar we scoorden niet, dat is ons verhaal in Europa", stelt de aanvaller. "Dan maakt Ajax de 2-1 uit een corner. Dat is denk ik ook een overtreding. Daarna moeten we komen, laten we gaten vallen en krijgen zij weer een penalty. Ik denk dat normaal geen enkele scheidsrechter zou fluiten, maar al met al leuke wedstrijd", probeert Biseswar er nog een positieve draai aan te geven.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen