PAOK-coach woedend: "De drie penalty's maken het verschil"

14 augustus 2019, 09:54

PAOK Saloniki is woedend op scheidsrechter Craig Pawson. Na de 3-2 nederlaag tegen Ajax veegt trainer Abel Ferreira de vloer aan met de Engelse arbiter, die drie penalty's gaf aan de Amsterdammers. "Indien nodig had hij een vierde penalty gegeven", aldus de Portugese oefenmeester.

"Ajax vormde geen groot obstakel voor ons, de drie penalty's maken het verschil", citeert Metrosport Ferreira op de persconferentie. "Kijk naar die derde penalty, dat zegt genoeg. Bij ons overheerst het gevoel dat er meer in zat. Maar er waren factoren die wij niet in de hand hebben. Daarom geeft dit een rot gevoel. Ajax heeft de kwaliteit om deze wedstrijd zonder hulp te winnen."

'Bedroefde' Biseswar baalt van scheidsrechterlijke beslissingen

Ook overheerst er trots bij Ferreira. "Tot de laatste minuut hebben we gestreden. We geloofden in de volgende ronde, we kwamen hier om te winnen. Als de wedstrijd iets langer had geduurd, hadden we kunnen verrassen. Dit is het begin van een geweldig seizoen. Nu moeten we rust nemen en herstellen voor de lastige weg die voor ons ligt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen