Kuipers niet naar Emmen, wel met Van Kippersluis naar Azië

14 augustus 2019, 19:43   Bijgewerkt: 14 augustus 2019, 20:24

FC Emmen heeft slecht nieuws gekregen als het gaat om de komst van Nick Kuipers. De verdediger liep een trainingsstage in Indonesië en heeft besloten om zijn loopbaan daar te vervolgen. De achterhoedespeler, die ook naar de club uit Drenthe kon, vertrekt voor anderhalf jaar naar Persib Bandung. Ook Kevin van Kippersluis gaat naar Azië.

Dat bevestigt diens zaakwaarnemer tegenover FOX Sports. Een officiële overeenkomst - en dus ook de aankondiging - is daarom slechts nog een kwestie van tijd. Kuipers mag vertrekken bij ADO Den Haag, waar hij sinds 2017 onder contract staat, maar een doorbraak niet aan de orde is. Afgelopen seizoen werd de voormalig MVV'er verhuurd aan FC Emmen, dat zeer content met hem was. Dick Lukkien had hem deze zomer wederom graag aan zijn selectie toegevoegd, maar zag de overeenkomst niet rondkomen. 

Over een eventuele transfersom die ADO Den Haag ontvangt worden geen uitspraken gedaan. Voor middenvelder Van Kippersluis wordt niets betaald, aangezien zijn verbintenis bij SC Cambuur deze zomer afliep en niet werd verlengd. De goede vriend van Davy Klaassen was in het verleden actief bij Excelsior en FC Volendam. Hoewel Persib Bandung slechts de nummer elf is van Indonesië, is de club van de Nederlandse trainer Robert Alberts wel razendpopulair in eigen land.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen