'PSV houdt na betalen clausules 35 miljoen over aan Lozano'

14 augustus 2019, 23:56

De transfer van Hirving Lozano naar Napoli lijkt daadwerkelijk rond te gaan komen na maanden van interesse. Als de handtekeningen zijn gezet en PSV alle doorverkoopclausules heeft betaald aan zijn vorige werkgever Pachuca CF, blijft er naar verluidt nog zo'n 35 miljoen euro over voor de Eindhovenaren. En dat wordt een recordbedrag.

Dat schrijft het Eindhovens Dagblad althans. Napoli heeft al maanden sluimerende interesse in de buitenspeler, maar de overgang is - op de medische keuring na - nu dan toch echt in kannen en kruiken. Lozano ontbreekt vermoedelijk in de selectie voor de return in de voorronde van de Europa League tegen FK Haugesund, al was dat volgens trainer Mark van Bommel niet vanwege transferperikelen.

PSV betaalde in 2017 elf miljoen euro voor Lozano aan Pachuca CF, maar de Mexicaanse club bedong nog enkele doorverkoopclauses. Die leveren door de overgang naar Napels nog zo'n zeven miljoen euro op, want de Mexicaanse aanvaller kost de Italiaanse topclub volgens het ED 42 miljoen euro.

Lees ook: 'Transfer dichtbij: Lozano wordt duurste PSV-speler ooit'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen