Frank de Boer wint in eigen stadion eerste prijs met Atlanta United

15 augustus 2019, 08:12   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Frank de Boer heeft zijn eerste prijs in Amerikaanse dienst te pakken. Atlanta United legde in de nacht van woensdag op donderdag (Nederlandse tijd) ten koste van Club América beslag op de Campeones Cup. Dat is de wedstrijd tussen de kampioen van de Verenigde Staten en Mexico. Het duel in het eigen Mercedes-Benz Stadium eindigde in 3-2.

Na een wat moeizame start heeft De Boer het aardig op de rit bij Atlanta. Zijn ploeg draait bovenin mee in de Western Conference van de MLS, bereikte onlangs de bekerfinale en heeft nu ook zijn eerste prijs van het seizoen te pakken. De Campeones Cup is een wedstrijd die niet lang geleden in het leven werd geroepen. Afgelopen nacht werd slechts de tweede editie gespeeld.

Atlanta begon in het eigen stadion voortvarend aan de wedstrijd tegen de Mexicaanse tegenstander. Al na vijf minuten opende Emerson Hyndman de score door een vloeiende aanval af te ronden. Niet veel later trok Renato Ibarra namens Club América de stand echter gelijk. Na rust namen de Mexicanen door een doelpunt van Roger Martinez zelfs de leiding.

Lang kon Club América niet genieten van de voorsprong, want twee minuten na de 1-2 maakte Jeff Larentowicz de gelijkmaker. Niet heel veel later scoorde ook sterspeler Josef Martinez namens Atlanta door een penalty te benutten. Bij de Mexicanen kreeg Bruno Valdez twintig minuten voor tijd zijn tweede gele kaart, waarna Atlanta de wedstrijd uitspeelde en zo zijn eerste prijs van het seizoen won.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen