Jonker baalt dat Plet niet speelgerechtigd is: "Stoor mij hieraan"

15 augustus 2019, 16:13

Afgelopen maandag bij de competitiestart van Telstar ontbrak Glynor Plet tegen Jong AZ (0-0) en ook vrijdag kan hij waarschijnlijk nog niet meespelen tegen FC Den Bosch. Trainer Andries Jonker baalt.

Jonker wil de nieuwe spits graag opstellen, maar moet hem zeer waarschijnlijk ook vrijdag missen. "Glynor loopt hier al vijf weken rond. Hij is een belangrijke speler en wij willen hem kunnen opstellen. Dat wordt verhinderd om voor niemand duidelijke reden. Ik stoor mij daaraan", aldus Jonker bij NH Sport. Plet kwam over van het Turkse Alanyaspor. Het heeft er alle schijn van dat die club nog niet over de brug is gekomen met de juiste papieren.

Overigens heeft Jonker er deze week een opvallende naam bij op het trainingsveld. Santiago Magallán, de broer van Ajacied Santiago Magallán, traint namelijk mee. "Sören Lerby (zaakwaarnemer Magallán, red.) vroeg mij of ik hem een dienst wilde bewijzen en of hij met ons mee mocht trainen. Gezien mijn verstandhouding met Sören is dat goed. Hij maakt een goede indruk", zegt Jonker, die er niet vanuit gaat dat de Argentijn een verbintenis zal tekenen bij Telstar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen