Wuytens vertrekt bij Sparta en heeft bijna nieuwe club

15 augustus 2019, 16:30

Dries Wuytens zal het shirt van Sparta Rotterdam niet meer aantrekken. De centrumverdediger was in het afgelopen seizoen nog vaste basiskracht in de Eerste Divisie, maar heeft nu in de Eredivisie minder uitzicht op speeltijd. Beide partijen hebben daardoor besloten om uit elkaar te gaan.

Sparta bevestigt dat het contract van de 28-jarige Belg donderdag is ontbonden. De verdediger kwam voor de start van het afgelopen seizoen over van Heracles Almelo en speelde direct 33 wedstrijden voor Sparta. De club weet dat hij door hevige concurrentie dit seizoen minder zal gaan spelen. 'Daarom is het voor beide partijen beter dat Dries een nieuwe stap in zijn loopbaan gaat zetten', meldt Sparta.

De Rotterdammers hebben zijn contract ontbonden zodat Wuytens een overstap naar een andere club kan afronden. 'Wij danken Dries voor zijn inzet en wensen hem veel succes bij zijn nieuwe club. Dries Wuytens zal in de komende dagen de formaliteiten met de nieuwe club afronden en daarna kan zijn nieuwe werkgever de overgang communiceren'.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen