El Khayati heeft transfer te pakken en tekent in Qatar

15 augustus 2019, 17:48   Bijgewerkt: 15 augustus 2019, 18:29

Abdenasser El Khayati heeft zijn gewenste transfer definitief te pakken. De overstap van de aanvallende middenvelder naar Qatar SC is definitief beklonken, bevestigt ADO Den Haag via de eigen kanalen. De dertigjarige spelmaker tekent in het Arabische emiraat voor twee seizoenen, met de optie op en extra jaar.

Jeffrey van As, manager voetbalzaken van ADO, is blij dat de kogel eindelijk door de kerk is. De onderhandelingen met Qatar duurden lang, weet de beleidsbepaler. "De gesprekken verliepen niet altijd even soepel, maar het is voor alle partijen fijn dat er nu duidelijkheid is over de toekomst van Nasser. We gunnen hem deze transfer van harte, maar wilden hem uiteraard wel tegen de juiste voorwaarden laten vertrekken. In onze ogen is dat gelukt", aldus Van As. "We zullen nooit vergeten wat Nasser voor onze club heeft betekend."

ADO beschikte twee jaar lang over de middenvelder, die in Den Haag grote indruk maakte. In 82 wedstrijden voor de club scoorde hij 36 keer en gaf hij 24 assists. Zijn opvallendste prestatie waren zijn vier goals in de uitwedstrijd tegen Excelsior. El Khayati werd afgelopen seizoen verkozen tot Speler van het Jaar in Den Haag.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen