Berghuis pakte gele kaart: "Ik verveelde me een beetje"

16 augustus 2019, 00:21

Eigenlijk was de wedstrijd tussen Dinamo Tbilisi en Feyenoord (1-1) vanavond (donderdag) voor niemand leuk. Dat is ook de mening van Steven Berghuis, die zich absoluut niet vermaakte in het lege stadion in Georgië waar door de ruime zege van vorige week weinig meer op het spel stond.

Typerend moment was de gele kaart die de aanvaller pakte na het wegtrappen van een bal. "Ik verveelde me een beetje. Dat kon je wel zien, dacht ik", geeft hij eerlijk toe bij FOX Sports. "De wedstrijd was geen pretje, nee. Dit is niet waar je het als voetballer voor doet. Het was sfeerloos en een beetje sloom allemaal. De omstandigheden werkten tegen. Er zat geen publiek, wij stonden op een voorsprong van 4-0 en de tegenstander maakte amper aanstalten om een doelpunt te maken. Ze wilden er helemaal geen wedstrijd van maken en gunden ons de bal. Wij speelden in een heel laag tempo."

Toch wil Berghuis niet te negatief zijn, Feyenoord is immers door. In de laatste kwalificatieronde is Hapoel Beer Sheva de tegenstander. "We hebben onze plicht gedaan. We zijn door naar de play-offs in de Europa League. En nu wegwezen hier."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen