Liverpool-held Adrián loopt blessure op door pitch invader

16 augustus 2019, 12:26   Bijgewerkt: 16 augustus 2019, 12:37

Het is nog maar de vraag of Adrián in actie kan komen als Liverpool het zaterdag opneemt tegen Southampton. De Spaanse doelman is namelijk niet helemaal ongeschonden uit de strijd om de Europese Super Cup gekomen. Adrián is woensdag namelijk op zeer curieuze wijze geblesseerd is geraakt: een pitch invader heeft de vervanger van Alisson Becker een blessure bezorgd.

Dat vertelt Jürgen Klopp vrijdag op de persconferentie in aanloop naar de competitiewedstrijd op Saint Mary's. Liverpool legde in Istanboel dankzij Adrián ten koste van Chelsea beslag op de Europese Super Cup. Omdat na honderdtwintig minuten een 2-2 stand op het scorebord prijkte, viel de beslissing in de strafschoppenserie. Adrián pakte de vijfde penalty van Chelsea en bezorgde Liverpool daarmee de eerste prijs van het seizoen. In de feestvreugde die volgde, betrad een fan van Liverpool het veld. Hij gleed richting de spelers en blesseerde daarbij - per ongeluk - de enkel van Adrian.

Door de mogelijke afwezigheid van Adrián zou het zomaar kunnen dat Andy Lonergan komend weekend onder de lat staat bij Liverpool. De 35-jarige doelman was vorig seizoen nog reservedoelman bij Rochdale AFC, dat uitkomt op het derde niveau van Engeland. Naast Becker en Adrián is namelijk ook derde keeper Caoimhin Kelleher geblesseerd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen