Hazard moet door blessure debuut voor Real uitstellen

16 augustus 2019, 14:44

Eden Hazard komt niet in actie als Real Madrid zaterdag het seizoen officieel opent tegen Celta de Vigo. De topaankoop van de Madrilenen kampt met een hamstringblessure, zo communiceert de Koninklijke via de officiële clubkanalen. Real Madrid meldt niet hoe lang Hazard uit de roulatie is.

In Spaanse media wordt gespeculeerd over een afwezigheid van drie à vier weken. Dat zou betekenen dat Hazard ook de wedstrijden tegen Real Valladolid en Villarreal aan zich voorbij moet laten gaan. De Belgische aanvaller moet dit seizoen een van de kartrekkers zijn van het vernieuwde Real Madrid. Zijn blessure is derhalve een flinke domper voor trainer Zinedine Zidane.

Real Madrid heeft een teleurstellend jaar achter de rug en gaf deze zomer de nodige miljoenen uit om nog zo'n seizoen te voorkomen. Hazard is de absolute topaankoop, maar de Koninklijke smeet ook met miljoenen voor de komst van Luka Jovic, Éder Militão, Ferland Mendy en Rodrygo. De Madrilenen lijken nog niet uitgewinkeld en worden in verband gebracht met onder meer Paul Pogba, Donny van de Beek en Neymar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen