Fraser lacht om geruchten over slechte relatie met Veldwijk

16 augustus 2019, 15:25

Henk Fraser ontkent dat hij een slechte band heeft met Lars Veldwijk, die op korte termijn mogelijk nog vertrekt bij Sparta Rotterdam. De spits sloeg onlangs een lucratief aanbod uit Iran af en behoort zodoende zaterdag gewoon tot de wedstrijdselectie van Sparta voor het duel met ADO Den Haag. Fraser verwacht ook daarna over Veldwijk te kunnen beschikken.

"Ik kan niet vooruitkijken hoe het gaat lopen, maar ik ga ervan uit dat hij blijft", zegt Fraser tegen RTV Rijnmond. "Je merkt dat er hier en daar wat zaken spelen rond spelers, maar je merkt ook dat ze het heel erg naar hun zin hebben. Ik heb begrepen dat mensen opmerkingen hebben gemaakt. Er werd ook benoemd dat Lars en ik elkaar in de gangen voorbijlopen. Dat is grappig om te zien, omdat je weet hoe het precies zit. Maar ook hij heeft het heel erg goed naar zijn zin. Wat dat betreft ga ik ervan uit dat we alles zullen proberen om de groep bij elkaar te houden."

Met vier punten uit twee wedstrijden is Sparta het seizoen uitstekend begonnen. Tegen het nog puntloze ADO wil de promovendus de volgende punten bijschrijven. Een bijzondere wedstrijd voor Fraser, daar hij trainer is geweest in Den Haag. "Ik heb er uitstekend gewerkt en onwijs goed naar mijn zin gehad. Een heel leuke club om te werken met leuke mensen. Het respect en liefde voor ADO is behoorlijk, maar in de sport ga je voor je eigen ambities."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen