Van Bommel wil met Lozano-geld een ervaren speler halen

16 augustus 2019, 16:38

Het gaat niet lang meer duren tot de transfer van Hirving Lozano naar Napoli helemaal is afgerond. PSV ontvangt naar verluidt een bedrag van rond de veertig miljoen euro voor de Mexicaan en als het aan Mark van Bommel ligt, komt er een nieuwe speler voor terug.

Dat heeft de coach vrijdag aangegeven tijdens de persconferentie voor het duel met Heracles Almelo van zondag. "Met eventuele inkomsten uit transfers gaan we zeker wat doen. We kunnen in mijn ogen nog wel wat ervaring gebruiken", aldus Van Bommel. PSV behaalde donderdag de laatste kwalificatieronde van de Europa League. Volgens de trainer begint het drukke schema zijn tol te eisen.

Het is namelijk nog maar de vraag of Denzel Dumfries en Bruma zondag kunnen spelen. Beide spelers hielden lichte pijntjes over de return tegen Haugesund (0-0). "We zijn aan het kijken hoe het de komende dagen gaat", zegt de coach. "Het is voor een aantal jongens ook wennen. De gemiddelde leeftijd was heel jong. Als je ouder bent, heb je fysiek een veel betere inhoud."

PSV staat na twee speelronden op vier punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen