Bosz eist zege, Schreuder wacht zware Bundesliga-start

16 augustus 2019, 16:20

Peter Bosz eist van Bayer Leverkusen een overwinning zaterdag. De coach speelt met zijn elftal tegen het gepromoveerde SC Paderborn en ondanks dat het team van de Nederlandse trainer nog ingespeeld moet raken, rekent hij op een zege. "We hebben ons goed voorbereid, al zal het nog een paar weken duren voor we onze optimale vorm te pakken hebben."

Dat zei Bosz, die deze zomer met Julian Brandt een absolute sterkhouder zag vertrekken, tijdens de persconferentie. "De start van het seizoen is heel belangrijk. Je wilt met een goed gevoel beginnen, voor ons is dat tegen Paderborn. We zijn goed voorbereid en klaar voor de eerste wedstrijd", aldus Bosz, die alleen Mitchell Weiser en Joel Pohjanpalo hoeft te missen.

Schreuder

Voor Alfred Schreuder wacht met het al ingespeelde Eintracht Frankfurt een lastigere opponent, te meer omdat 1899 Hoffenheim met Joelinton, Keren Demirbay, Nico Schulz en Nadien Amiri de nodige belangrijke spelers zag vertrekken. Ook zijn Andrej Kramaric en Cristoph Baumgartner nog niet van de partij vanwege blessures, achter de namen van Ishak Belfodil, Leonardo Bittencourt en Florian Grillitsch staat nog een vraagteken.

"Dit is een speciale wedstrijd voor mij", zei Schreuder desondanks. "Ik kijk uit naar de start van de Bundesliga. Als Nederlander is het speciaal om hier hoofdcoach te zijn." Uit het gewonnen bekerduel haalde de coach veel informatie. "En verdedigend speelden we goed. Maar Frankfurt is van een heel ander kaliber."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen