'Geduldige' Promes vecht voor kans bij Ajax: "Geen zorgen"

16 augustus 2019, 17:57

Quincy Promes was op Daley Blind na de duurste aankoop van Ajax ooit in de clubgeschiedenis, maar tot dusver moet de aanwinst het doen met invalbeurten in Amsterdam. Desondanks raakt de buitenspeler nog niet in paniek. "We zijn pas twee competitiewedstrijden onderweg, het is te vroeg dat ik me zorgen moet maken over dat ik te weinig minuten maak."

Dat vertelt hij tegenover FOX Sports. "Ik vind het niet jammer dat iedereen gebleven is, ik ben er zelfs blij mee", verzekert Promes, die werd gehaald toen een leegloop bij Ajax werd verwacht. "We hebben een goede groep, iedereen moet vechten voor hun plek. Maar zij hebben het vorig jaar uitstekend gedaan. Hetgeen wat ik moet doen, is mijn plekje veroveren. Volgens mij is het een kwestie van tijd."

Promes is nog niet ontevreden over zijn situatie. "Ik ben heel kalm nog. Ik begrijp dat de jongens meer krediet hebben verdiend gezien hun prestaties. Ik ben hier net, moet hard werken op de training en elke minuut die ik speel, daarin moet ik mijn kans pakken", aldus de international, die zichzelf het liefste op tien of als linksbuiten ziet. "Maar ik ben hier niet gekomen om op de bank te zitten."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen