Zidane rekent tóch op Bale na blessureleed bij buitenspelers

16 augustus 2019, 18:28   Bijgewerkt: 16 augustus 2019, 18:46

Gareth Bale is tóch gewoon welkom bij Real Madrid: de aanvaller zat op een volledig dood spoor in de Spaanse hoofdstad, zo liet trainer Zinedine Zidane niet lang geleden weten. Inmiddels is het tij volledig gekeerd, mede omdat de Welshman nog altijd geen transfer heeft gemaakt en de buitenspelers van Real stuk voor stuk wegvallen. 

Dat liet de coach weten tijdens de persconferentie. Onder andere een transfer naar China en Engeland viel in het water voor Bale en omdat Real Madrid met de blessures van [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/353554/real-madrid-bevestigt-ernstige-knieblessure-marco-asensio/,_blank,Marco Asensio], [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/354608/hazard-moet-door-blessure-debuut-voor-real-madrid-uitstellen/,_blank,Eden Hazard] (niet fit) en aanwinst Rodrygo problemen heeft op de flanken, is het zo dat Bale 'gewoon' bij de wedstrijdselectie zit van De Koninklijke tegen Celta de Vigo komend weekend. Ook de overbodige James Rodriguez is volgens de Franse coach 'gewoon' welkom.

In 2013 kwam Bale over van Tottenham Hotspur. De dertigjarige buitenspeler heeft nog een contract voor drie seizoenen bij zijn huidige werkgever, maar daar heeft hij met Zidane verre van een goede relatie. In het laatste seizoen van de Franse coach passeerde hij een ziedende Bale in de Champions League-finale, die overigens met twee treffers wel de ultieme revanche nam. Inmiddels is Zidane alweer terug in Madrid en is er inmiddels wellicht toch verzoening.

Lees ook: Bale buiten Real-selectie: "We hopen dat hij snel vertrekt"

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen